GRUPNI PROGRAMI

 
 
Glavna svrha Centra Namaste je postizanje zdravlja i dobrobiti čovjeka. Jedna od glavnih praksa kojom pomažemo ljudima da to postignu je putem prakse joge. U svojoj srži joga je praksa služenja. Služenje može započeti pažnjom prema vlastitom fizičkom tijelu i preuzimanju odgovornosti za održavanje zdravlja na svim razinama (fizičkog, emocionalnog, mentalnog i duhovnog). Kroz takvo služenje transformiramo i osnažujemo sebe da budemo sposobni služiti čovječanstvu!U Centru Namaste sveobuhvatno i cjelovito približavamo praksu joge. Pomažemo ljudima da shvate kako ona nije samo rezervirana za prostirku i fizičku aktivnost, već kroz pokrete istražujemo i putujemo kroz unutarnje prostore. Širimo svijest kako bi od ograničene dosegli i ujedinili se u beskonačnu!
 
 
 

GRUPNI SATOVI JOGE


2x tjedno (utorkom i četvrtkom) u dva termina, naši članovi dolaze na GRUPNE SATOVE JOGE, koje provodimo u dvorani dječjeg vrtića Aleja u Aleji kralja Zvonimira u Varaždinu

Ukoliko niste, zbog trenutne COVID- situacije, sigurni da želite biti u grupnom načinu rada...budite bez brige, jer imamo dostupne/arhivirane video satove. Time je otvorena i mogućnost za sve vas koji ste nam se željeli priključiti, vas koji želite početi joga praksu ili nakon dulje pauze vratiti jogi ili pak za vas koji imate neki osobni razlog za online praksu.
Pozivamo vas da se priključite na ON LINE ( POSEBAN) JOGA PROGRAM ZA NOVE/STARE ČLANOVE.
Kontaktirajte nas za prijavu / detalje. Hvala!


Kontaktirajte nas

Raspored 2020.


Utorak Četvrtak
18:00-19:00 Srednje do intenzivna praksa Srednje do intenzivna praksa
19:15-20:15 Večernja blaža praksa Večernja blaža praksaKroz kreativne „RADIONICE IZNENAĐENJA“, predavanja, druženja, volonterski rad i sl. aktivnosti međusobno razmjenjujemo iskustva, talente, vještine i osim što obogaćujemo svoj život, rastemo i postajemo korisni članovi društva u kojem živimo!

Želite se pridružiti zajednici pozitivnih ljudi koji teže pozitivnoj osobnoj promjeni i time društva u kojem žive?KATEGORIJE ČLANSTVA