ONLINE PROGRAMI

 
 
Praktični, ciljani, efikasni i vremenski prilagođeni programi koji ne ostavljaju mjesta za izgovore poput „nemam vremena“ ili „ne stižem“, za svakoga tko traži način da se pripremi za izazove dana, napravi odmak i „punjenje“ tijekom dana ili nakon poslovnih obaveza i/ili dan privede kraju rasterećen i očišćen od dnevnog stresa. Sve što trebate je pristup internetu i neki mirni kutak te neometano vrijeme samo za vas! 
 

SUPER cool MAMA

Program pripremljen za „friške“ mame koje zbog specifičnosti ovog razdoblja u kojem je prisustvo uz bebu izuzetno važno omogućuje da ostanu mentalno, emocionalno i fizički sposobne.

OSNOVNA/POČETNIČKA JOGA

Program pripremljen za sve koji nemaju joga iskustvo, a žele krenuti na put ove drevne prakse i znati što i kako se prakticira.


 

JOGA ZA SVAKI DAN

Skloniji ste prakticirati jogu u udobnosti vlastitog doma ili možda nekom prirodnom okruženju, uz vodstvo stručne osobe i u vrijeme koje vi odaberete?

MENTALNO/EMOCIONALNI DETOX

O disanju uopće ne razmišljamo i doživljavamo kao nešto što ne zahtijeva našu pažnju. Znate li da čak 70% toksina izbacujemo disanjem?

 

MEDITACIJE-SUSRET SA SOBOM

Kako se u danu prepunom obaveza susresti sa samim sobom? Kako spoznati svu ljepotu i snagu koja se krije se unutar nas?

OPUŠTANJE

Nikako da osjetite stanje mira i harmonije? Umirenje možemo postići jedino opuštajući istovremeno i tijelo i duh.

 

JUTARNJA BUDILICA

Jutro ima magičnu i snažnu energiju koju treba prigrliti kao saveznika da započnemo dan svjesno i usmjerimo ga u željenom pozitivnom tonu.


7-DNEVNI IZAZOVI

Ovaj program je kombinacija asana/položaja početnog ili malo zahtjevnijeg inteziteta uz određene tehnike disanja koje istovremeno čiste, osnažuju i uklanjaju ograničenja na svim razinama.