Vlasnica svog balansiranog privatnog i poslovnog života

 

Ako si umorna, napeta, zabrinuta i prezaposlena vlasnica svog biznisa koja nema vremena za sebe onda je ovo za tebe!“VLASNICA SVOG USPJEŠNOG I IZBALANSIRANOG PRIVATNOG I POSLOVNOG ŽIVOTA“ je super praktičan i primjenjiv INDIVIDUALNI 1:1 PROGRAM koji će ti pomoći da odrediš svoje prioritete, odvojiš vrijeme za sebe kojim zadovoljavaš svoje potrebe i puniš baterije te napokon živiš opušteniji život.


Neke od prekrasnih žena koje su odabrale rad sa mnom rekle su:


Sanja L.

vlasnica obrta za web marketing


"Nakon našeg rada imam dovoljno snage reći NE i usporiti kad osjetim da opet jurim…mogu se bolje organizirati s vremenom i svim rasporedima u kući i na poslu. I da, ponosna sam na to da moj suprug i sin više ne čekaju dok se ne vratim iz ureda da im pripremim ručak, već mene dočeka hrana ako stignu prije mene."
   

A.H.

vlasnica frizerskog salona


"Protekla dva tjedna sam zbog bolovanja zaposlenice, vanredno radila po 10-12 sati dnevno, ali zahvaljujući TEBI Marija i pripremi za dan koju si me naučila, ovaj put uopće nisam imala bolove u leđima i vratu, niti nervozu …i vraćala sam se doma s još dovoljno energije i za moja 2 klinca."
   

Jelena L.

vlasnica odvjetničkog ureda


"…usprkos ludilu koje se s vremena na vrijeme pojavi u uredu, osjećam se smirena i opuštena…Moji vele da me ne pamte ovak' odmornu i zadovoljnu."
 

Da li se prepoznaješ u nekoj od sljedećih situacija?

  • „Nemaš vremena za sebe“, jer juriš i rastežeš se da poloviš svoj raspored i obaveze i uskladiš sa onim tvoje obitelji?
  • Imaš osjećaj da je sve na tebi i ako se odmakneš da će se sve raspasti, pa ostavljaš svoje potrebe „za kasnije” ?
  • Pod stresom si i osjećaš da ćeš se razboljeti ili već imaš neke zdravstvene tegobe?
Zajedničkim ćemo radom kroz posebno kreiran i posvećen isključivo tebi individualni program riješiti barem jedan, ako ne i sve navedene izazove koje te sprječavaju da se budiš bez grča u želucu zbog dnevnog rasporeda i onoga što ti novi dan donosi.

Sigurno te zanima kako ćemo to postići?

U našem prvom susretu posvetit ćemo vrijeme da podijeliš sa mnom svoje potrebe, izraziš sebe (naravno koliko je to tebi ugodno), da osvijestiš stvari koje ti se vrte po glavi, a stvaraju brige i oduzimaju dragocjeno vrijeme koje možeš provoditi bez tog stresa, te pronaći aktivnosti kojima nepotrebno gubiš vrijeme, a možeš uzeti za sebe i svoje potrebe.

Dobiti ćeš prve praktične korake kojima ćeš između naših zajedničkih susreta održavati svoje tijelo i um zdravima.
Naučiti ćeš male, jednostavne i moćne rutine kojima ćeš otpuštati nagomilani stres, osvježiti se kad zatreba i opustiti, ukloniti umor, te prepoznavati kad trebaš stati da uzmeš vrijeme za sebe.
Podići ćemo tvoju energiju tako da i jasnije vidiš svoje prioritete. Iznova ćeš graditi odnos sa sobom, a pri tome prepoznajući i dozvoljavajući ostvariti svoje želje i potrebe.
Otkriti ćeš i odabrati kojim novim situacijama i kvalitetama postaješ vlasnica svog uspješnog i balansiranog života.
Primjenom usvojenih praksi bit ćeš osnažena da i samostalno održavaš novo stanje, te s više lakoće riješavaš svoje izazove.

Unutar 2 tjedna od završetka našeg zajedničkog rada, a ukoliko ćeš imati potrebe, možeš računati na moju dodatnu podršku i naravno, podijeliti sa mnom svoje uspjehe.

Pitaš se kako sam ja to uspjela postići?

Prije 14 godina postala sam majka, a u isto vrijeme i ostala bez posla. Moj unutarnji glas mi je ionako već šaputao da dolazi novo životno poglavlje. Ono što je do tada bio moj „lijek“ i interes pretvorilo se, uz čudesnu igru Više inteligencije, u moj posao.

Kroz proteklih 13 godina moj život je obogatilo stotine ljudi koji su mi poklonili povjerenje i prepoznali moj rad unutar Centra Namaste, čiji sam voditelj. Svatko od njih je uz grupni program „Antistres joge“ ili pak individualnim programom odabrao njegovati (promjenio na bolje)) svoje fizičko, emocionalno i mentalno zdravlje.

Posljednje 3 godine posvećujem se sve više radu 1:1. Najveći dio mojih klijentica su upravo žene poduzetnice koje prolaze izazove s kojima sam se i sama susretala dok sam pokretala vlastiti posao, prolazila edukacije i istovremeno bila majka koja se uvijek trudila biti prisutna i aktivno sudjelovati u odrastanju djeteta i održavanju obitelji na okupu, a pri tome često ostavljajući svoje potrebe po strani…u jednoj ruci s kuhačom, drugoj školskoj knjizi sina (pri tome balansirajući na jednoj nozi na prostirci 😉 ) i vodeći satove joge…
Tvoj posao je samo jedan dio tvog izražavanja sebe i doprinosa drugima, no da osjećaš ispunjenje i zadovoljstvo u životu važno je da sve dijelove svog života postaviš u BALANS. I da prije svega TI postaneš PRIORITET, a ne posao! Uči cijeniti i poštivati sebe i svoje vrijeme, brinuti za sebe i svoje potrebe...dok ne postaneš sebi najbolja podrška. Tvoje potrebe su važne, jer one hrane tvoju dušu i njeguju tvoj duh. ODABERI SEBE i tako postani VLASNICA SVOG USPJEŠNOG I IZBALANSIRANOG ŽIVOTA💞

INDIVIDUALNI 1:1 uživo/online program kroz koji ćeš u mjesec dana, a u zajednički dogovorenim terminima i vremenu koje mu želiš posvetiti postajati “Vlasnica svog uspješnog izbalansiranog privatnog i poslovnog života”Što je sve uključeno?

  • 8 susreta (uživo/online) po 60min. - 2xtjedno, posebno za tebe i tvoje potrebe kreiran program
  • 4 video/audio materijala za samostalni rad unutar mjesečnog programa
  • podrška putem e-maila, tel. poziva unutar 24 od upita (tijekom programa)
  • potpuna posvećenost našem zajedničkom radu i ostvarenju konkretnih rezultata
  • pisane upute/preporuke usvojenih praksi za održavanje novog stanja
  • dodatna podrška- do 2 tjedna po završetku putem e-maila unutar 24h od upita
  • bonus- paket pozitivnih emocija i “AHA” momenata koje si od prezaposlenosti propustila
Upoznajmo se i krenimo zajedno stvarati za TEBE jedno novo, napokon opuštenije poglavlje života.
Pozivam da se predbilježiš za prvi susret preko kontakt obrasca.
( Susret je neobavezujući za daljnji rad, no neophodan prvi korak za kreiranje TVOJEG jedinstvenog individualnog programa)

Cijena programa: 490 EUR

I kad krenemo zajedno raditi, tvoj posao i osobni život doživljavam kao i svoj i znaj da ću navijati za tvoj uspjeh (čak i više od tebe).

Možeš biti sigurna da si spremna za rad sa mnom ako ;

Voliš svoj posao, no došla si do točke kad ti zadaje više briga nego zadovoljstva?
Dosta ti je neprestano rješavati stvari sa TO DO liste koja je beskonačna i ne ostavlja vremena za tebe i/ili tvoju obitelj?
Odlučila si otkriti tvoje stvarne prioritete i početi koristiti TO BE listu?
Želiš prestati trošiti energiju na nepotrebne stvari koje te samo umaraju ili čine napetom?
Uspjeh za tebe nije samo iznos na bankovnom računu ili u broju klijenata, već i vrijeme koje provedeš radeći zadovoljna ili prisutna u zajedničkim trenucima s voljenima i kvalitetnom vremenu koje imaš za sebe?
Vjeruješ da je moguće posložiti život u balansiranom omjeru rada koji te ispunjava, vremenu posvećenom obitelji i sebi, ali ne znaš kako?
E, baš zato sam JA tu ZA TEBE! A, i da se uvjeriš i osjetiš kako je raditi ozbiljne stvari i životne promjene, a na zabavan način !😉 Veselim se upoznati te, Marija

Pošalji mi poruku